Loading
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide

Lajmet e fundit

Trajnim

Topic : Trajnim

Place : Prishtinë

Starts On : 21 Maj, 2018

Topic : Studentet

Place : Prishtine

Starts On :

Kolegji

Historiku Bartësi Privat i Arsimit të Lartë Instituti për Studime  “Pjetër Budi” – Prishtinë është themeluar me vendim të Bordit Drejtues me datën 15.04.2005, Ligjit për Arsimin e Lartë 2003/14 të datës 12.05.2005 dhe vendimit për licencim të Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (këtu e tutje MASHT)  vendimi nr. 494/02-1 të datës 10.04.2006 për […]

Stafi akademik

CV te shkurta te stafit akademik

Kontakti

Na kontaktoni Nëse keni ndonjë pyetje rreth Kolegjit “Pjeter Budi”, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni direkt ose përdorni formularin tonë të kontaktit më poshtë. Kolegji  “Pjeter Budi” Rr. “Gazmend Zajmi” nr. 33 (Aktash 1), Prishtinë Tel: +383 38 234 566, +383 44 163 372, +383 49 163 372 E-mail: pjeterbudi@gmail.com info@pjeterbudi-edu.com

TOP PROGRAMET View All
TOP STUDENTËT View All
https://twitter.com/pjeter_budi
https://www.instagram.com/kolegjipjeterbudi/